REKLAME
Hærvejsklyngen
  • Share :
Hærvejsklyngen
Hærvejsklyngen
STORY
image movie

Hærvejsklyngens reklamefilm er lavet for at vise de forskellige landsbyer, hvad de andre landsbyer har at byde på. Der er mange som måske ikke ved, hvad der ligger af flot natur og spændende historier lige ved siden af dem. Vi ved at der er rigtig mange som vandrer rundt i områderne, og derfor har vi valgt at følge to vandrere, som udforsker nogle af de mange seværdigheder. Vandrerne er den røde tråd der binder filmene sammen.

Den lange version er med tekst af Kirsten Bruun der bliver oplæst af Jens Arentzen. Her får vi et dybere indblik i områdets historie og seværdigheder.

Den kort version er sammensat af en række små interview med borgere fra de fem landsbyer, der fortæller om områdets seværdigheder og historie.

 

Thomas Nørager Matthesen – Formand Hærvejsklyngen:

“Birds Eye Pictures har produceret film til Hærvejsklyngen. Opgaven lød på at skulle producere én film der kunne fortælle noget mere om området, til de mennesker der lever her i klyngens område og de mange der besøger området. Birds Eye Picture har formået at tage opgaven 100% til sig og har leveret ud over rammen, så vi nu har ikke bare én, men hele tre film der både kan bruges internt i Hærvejsklyngen, men også World Wide. Men mærker tydeligt iveren fra de to indehavere, der brænder for at vise hvad de kan, og gør alt for at fortælle historier med hjertet.”

 

Peter Gran Boesen Partner i Urban Goods Konsulent for Hærvejsklyngen:

“Birds Eye Pictures lykkedes til fulde med at balancere denne komplekse opgave, og fik fem byers individualitet og historie kogt sammen til en fælles film, i både en kort effektiv film, hvor byerne hurtigt bliver introduceret til hinanden, og en længere version båret af en malende fortælling – nærmest et eventyr, som hensætter publikum til en tryg og troværdig stemning. Sidst er der en super kort turistfilm, der viser nøgleoplevelser i alle fem områder.

Birds Eye Pictures har arbejdet sig godt ind i forståelse af områdets identitet, og derfor er de også kommet frem til at stærkt resultat, på trods af at tiden og budgettet var begrænset. Vi er meget glade for at kunne bruge disse tre film, som vores primære visitkort for Hærvejsklyngen.”