OVER VIEW
OM OS
Fra Based on true events til film i et andet perspektiv
Birds Eye Pictures er et filmproduktionsselskab, der har lavet alt fra prisnomineret kortfilm, webserier til reklamefilm. Bag produktionsselskabet står Casper Graulund og Oliver Bruun Rasmussen. Sammen har de været nomineret i My Røde Reel 2018 for bedste comedy.

Birds Eye Pictures er skabt på baggrund af lysten til at skabe unikke film oplevelser, af høj kvalitet, der er tilgengængelige for alle. Lysten til at lave det helt særlige og evnen til at se de vinkler og historier andre ikke ser, er hvad der kendetegner vores film.

Selskabet startede i 2016 dog under navnet Based on true events. Den første film Enigmatic, som var lavet som en del af My Røde Reel filmkonkurrencen og blev tilmeldt som vores bud under kategorien horror. Siden da er det blevet til 5 kortfilm, en række reklamefilm og en webserie. Og vores katalog af opgaver bliver ved med at udvikle og udvide sig.

Birds Eye Pictures samarbejder med nogle af de bedste kræfter og talenter på tværs af den danske filmbranche.

Vi glæder os til at påbegynde samarbejdet med jer og jeres virksomheder.

 • 2016
  2016

  Birds eye Pictures første fiktions kortfilm Enigmatic. Dog er produktionen lavet under det gamle firma navn Based on true events.
  film blev lavet som en del af My Røde Reel filmkonkurrencen og blev tilmeldt som vores bud under kategorien horror.

 • 2017
  2017

  Withstanding blev i 2017 sendt ind til My Røde Reel filmkonkurrencen og blev tilmeldt som vores bud under kategorien action i 2017. Produktion lå igen under det gamle firmanavn Based on true events.

 • 2018
  2018

  I 2018 blev vores film nomineret i comedy kategorien hos My Røde Reel 2018 filmkonkurrencen. Hostage blev den første film produceret under det nye logo og navn, Birds Eye Pictures. Og med nomineringen i konkurrencen, sikkerede vi den bedste start vi kunne tænke os med det nye firmanavn.

 • 2018
  2018

  2018 bød også på den første reklamefilm lavet i selskabet. Det blev til reklamen for Rasmus Hastrups nye bog De ting der sker.

 • 2019
  2019

  I Februar 2019 fik Hærvejsklyngens reklamefilm premiere. Filmen viser de fem landsbyers historie og seværdigheder.

 • 2019
  2019

  Nyt projekt er undervej. Vi er så småt startet med optagelserne på vores næste produktion. Flere nyheder senere….

WINNING AWARDS

film i et andet perspektiv

lysten til at skabe

i

B E P

Flere og flere bruger film til at promovere deres virksomhed, produkt eller events. Det er her vi kan hjælpe. Med et prisnomineret filmhold bag jeres produktion sørger vi for at jeres film bliver unikke, flotte og at de skiller sig ud fra mængden.

Vi kan hjælpe jer med alt fra ideudvikling til færdig film. Sammen med jer kan vi forme det budskab der bedst passer til jer og skabe den film, der sikre jer den bedste branding.

Vi kan tilbyde kommunikationskonsulent, manuskriptforfatter, instruktør, produktionshold og postproduktion til jeres film.

Birds Eye Pictures kan:

Sammen med jer udvikle og rådgive om hvilket budskaber, der passer bedst til jeres behov

Lave manuskript og storyboard

Finde skuespillere og voiceover talenter til jeres film

Filme og uploade jeres film i 4K

Filme med drone

Redigere, vfx, animere og postproduktion af lyd på jeres film

SERVICE

4k optagelser
Alle vores film bliver filmet og redigeret i 4k så vores kunder får glæde af den bedste kvalitet
Hvad vi kan tilbyde til jeres film
Vi tilbyder at filme med drone, brug af Green Screen og at vi kan finde skuespillere og voiceover talenter til jeres film
Postproduktion i højeste klasse
Vi redigere, laver vfx, animere og postproduktion af lyd på jeres film
Skaber sammen unikke film
Sammen med jer udvikle og rådgive om hvilket budskaber, der passer bedst til jeres behov
Thomas Nørager Matthesen – Formand Hærvejsklyngen

Birds Eye Pictures har produceret film til Hærvejsklyngen. Opgaven lød på at skulle producere én film der kunne fortælle noget mere om området, til de mennesker der lever her i klyngens område og de mange der besøger området. Birds Eye Picture har formået at tage opgaven 100% til sig og har leveret ud over rammen, så vi nu har ikke bare én, men hele tre film der både kan bruges internt i Hærvejsklyngen, men også World Wide. Men mærker tydeligt iveren fra de to indehavere, der brænder for at vise hvad de kan, og gør alt for at fortælle historier med hjertet.

Bent Christiansen – GOK Ringsted

De var gode til i samarbejde med os og at finde frem til den rigtige løsning til vores behov. Jeg kan kun anbefale at bruge dem.

Hostage
Fiktion
Birds Eye Pictures prisnominerede kortfilm Hostage, skrevet og instrueret af Casper Graulund og med Oliver Bruun Rasmussen som DOP og chef klipper.</p> <p>En kvinde er blevet taget som gidsel. Snart vil alle hendes fingere være brækket eller vil de?
Hærvejsklyngen
Reklame
Hærvejsklyngens reklamefilm er lavet for at vise de forskellige landsbyer, hvad de andre landsbyer har at byde på.